Racekalender

feb
25

25.02.2017

feb
26

26.02.2017

mrt
4

04.03.2017

mrt
5

05.03.2017

mrt
12

12.03.2017

Facebook

Heikki Declercq
Heikki Declercq
Voorbereiding voor BK motorcross op 2 april in Lommel begonnen. Circuit ok, speaker Frank, ok, hulpdiensten, ok, veiligheid, ok, omheiningen, ok. Federaties BMB en FPCNA, ok, pilotenlijsten worden voorzien, catering, ok, En zo gaan we nog even door.
2017-02-20 10:59:17
Heikki Declercq
Heikki Declercq
Vandaag een loodzware race afgewerkt in Helchteren met een super niveau. Roy Sillien zettte een super wedstrijd neer en eindigde mooi in de top tien. Ook Jerome Benonit liet mooie dingen zien in de twee reeksen terwijl onze jonge Belofte Glenn Bielen zelfs de zege pakte bij de Nationalen. Jochem Walckiers is druk aan het werken om zijn winterachterstand goed te maken. Knap gepresteerd mannen.
2017-02-19 21:14:46
Pascal Neetens
Pascal Neetens
Weet iemand wie Jeremy Walckiers is..#292 (wedstrijd (vlm) helchteren :-p
2017-02-19 20:19:45
Pascal Neetens
Pascal Neetens
Training Mx Olmen (Hondapark) 19.02.2017 Met o.a. Donny Schmidt & Alain Voermans
2017-02-19 19:02:38
Alain Voermans
Alain Voermans
Wie gaat waar rijden zondag? Qui va ou roule dimanche?
2017-02-16 22:33:12
Heikki Declercq
Heikki Declercq
Volgend weekend zijn we te gast bij de VLM in Hechteren voor de volgende voorbereidingswedstrijd. Semaine prochain rendez-Vous a Helchteren pour la prochaine course de preparation.
2017-02-15 17:40:31

Home

Welkom op de website van MXTEAM MC Mikkola. De race-reports worden wekelijks bijgewerkt om een nauwe band te creeëren met de personen aan het thuisfront die de races niet ter plaatse kunnen volgen.

Het Mikkola-team is trots in te staan voor de sponsoring van verscheidene rijders die allen actief zijn binnen de BMB, de FFM en de amateurs-federaties. De belevenissen van onze rijders kunt u dus op de voet volgen. Om de actie nog wat duidelijker in beeld te brengen zijn er natuurlijk de "Photo.Design By RS."

Nu reeds zijn wij aan het werk voor 2017 en zijn wij op zoek naar bijkomende sponsors om de piloten ook in het nieuwe seizoen te kunnen blijven ondersteunen. Voelt u zich geroepen om onze sponsorgroep te vergezellen, aarzel dan niet en sluit u bij ons aan. Mc.Mikkola is intussen aan zijn twintigste levensjaar toe zodat de club langzaam maar zeker een begrip geworden is in het motorcrosswereldje.

Uiteraard verdienen Jurgen De Kinder en Bram Christiaens een speciale vermelding voor het opzetten van deze site zodat er een nog betere service-verlening kan gebeuren naar de supporters en sponsors toe.

Ik wens u veel plezier bij het doornemen van onze site waar de motorcross en trial-fans hopelijk veel amusement zullen bij beleven. Uiteraard bent u steeds welkom op één van de wedstrijden om onze rijders aan te moedigen.

 

Veel plezier,

Heikki Declercq,

Voorzitter vzw Mc.Mikkola

 

Piloten

Nieuwsflash

Positief nieuws voor Andy Haesevoets

Vanwege Filip Haesevoets kregen we intussen geruststellend nieuws want Andy Haesevoets heeft de motortraining kunnen hervatten na zijn blessures die hij school op liep. De schouder en voetblessure lijken voldoende geheeld om voorzichtig de eerste meters op de KTM te maken. Oef.

Voorbereiding week 3

We komen met een rotvaart naar het begin van het seizoen op 05 maart. Vandaar dat het tijd wordt om de troepen voor te stellen die in 2017 in stelling gebracht worden. Zaterdag komt de rijdersvoorstelling er dan ook aan in Domain de reposoir in Kain. Alle persmedewerkers worden verwacht zich te accrediteren op tel 0477/772157. NA de voorstelling gaan we lekker met de sponsors aan tafel om 's anderdaags te gaan trainen in Conde of te gaan racen in Lommel voor een nieuwe stap richting 2017.

Loodzware test in Helchteren

De voorjaarswedstrijden zijn meestal niet de lichtste van het seizoen maar Helchteren zorgde dit jaar toch voor de top off the bill. Maar liefst 44 topinters stonden aan de start van het nieuwe seizoen en Roy Sillien liet zien dat hij reeds heel ver staat in zijn voorbereiding. Roy presteerde meer dan bovenmaats met een achtste plaats als eindresultaat. Jerome Benonit vlamde ook ernstig mee bij de toppers en zou beloond worden met een vijftiende plaats. Jochem Walckiers heeft een grote achterstand goed te maken na een moeilijke winter maar onze karakterknaap liet vandaag zien dat hij aan de weg terug aan het timmeren is. Ondanks brilproblemen in de slotreeks werd hij toch nog achtentwintgste. Onze jonge stormer Glenn Bielen lijkt ook bijna klaar te zijn voor het seizoen want in Helchteren kon niemand onze 15-jarige aanwinst volgen. Een eindzege bij de Nationalen werd dan ook zijn deel.

Volgende voorbereiding bij VLM

Na de spijtige afgelasting van Meeuwen vorig weekend gaan we deze op zoek naar competitiemeters in Helchteren bij de VLM-federatie. De voorbereiding op het seizoen gaat dus in volle vaart door.

Heirwegh mist seizoenstart

Vandaag kregen we niet zo goed nieuws omtrent onze Belofte-rijder Ilan Heirwegh. Tijdens een training met de sportschool is Ilan ten val gekomen op het circuit van Lommel. Er werd een sleutelbeenbreuk vastgesteld waardoor hij zes weken buiten strijd zal zijn. Gelukkig spreken we hier van een mooie breuk zodat er geen operatie aan te pas moet komen. Wij wensen hem veel beterschap toe.