Kalender

No events found

Facebook

Arnold Bonnet
Arnold Bonnet
Hieronder onze 3 teams MC Mikkola voor de 3-uurscross te Axel op zondag 30 oktober a.s. Team 1 : Mark Boot, Stefan Hage , Roy Sillien. Team 2 : Donny Schmidt , Alain Voermans , Jochem Walckiers. Team 3 : Melvin Clarinval , Marnik Lagrou , Ilan Heirwegh Succes boy's.
2016-10-10 20:33:14
Pascal Neetens
Pascal Neetens
2016-10-26 12:09:23
Pascal Neetens
Pascal Neetens
Lekker smullen... altijd superrrr heerlijk :-p
2016-10-26 05:44:29
Heikki Declercq
Heikki Declercq
Zaterdag afspraak om 19.00 uur in zaal D Iefte in Deerlijk voor de jaarlijkse kaas en wijnavond. Aan de rijders, vergeet uw shirt niet mee te brengen. Er zijn nog kaarten te verkrijgen aan de deur. Tot dan.
2016-10-25 21:20:15
Rudi Schmidt
Rudi Schmidt
2016-10-09 09:54:32
Lagrou PatriciaEddy
Lagrou PatriciaEddy
2016-10-24 15:46:11

Home

Welkom op de website van MXTEAM MC Mikkola. De race-reports worden wekelijks bijgewerkt om een nauwe band te creeëren met de personen aan het thuisfront die de races niet ter plaatse kunnen volgen.

Het Mikkola-team is trots in te staan voor de sponsoring van verscheidene rijders die allen actief zijn binnen de BMB, de FFM en de amateurs-federaties. De belevenissen van onze rijders kunt u dus op de voet volgen. Om de actie nog wat duidelijker in beeld te brengen zijn er natuurlijk de "Photo.Design By RS."

Nu reeds zijn wij aan het werk voor 2015 en zijn wij op zoek naar bijkomende sponsors om de piloten ook in het nieuwe seizoen te kunnen blijven ondersteunen. Voelt u zich geroepen om onze sponsorgroep te vergezellen, aarzel dan niet en sluit u bij ons aan. Mc.Mikkola is intussen aan zijn twintigste levensjaar toe zodat de club langzaam maar zeker een begrip geworden is in het motorcrosswereldje.

Uiteraard verdienen Jurgen De Kinder en Bram Christiaens een speciale vermelding voor het opzetten van deze site zodat er een nog betere service-verlening kan gebeuren naar de supporters en sponsors toe.

Ik wens u veel plezier bij het doornemen van onze site waar de motorcross en trial-fans hopelijk veel amusement zullen bij beleven. Uiteraard bent u steeds welkom op één van de wedstrijden om onze rijders aan te moedigen.

 

Veel plezier,

Heikki Declercq,

Voorzitter vzw Mc.Mikkola

 

Piloten

Nieuwsflash

Zaterdag : kaas en wijnavond

Volgend weekend een groot rendez-Vous in zaal D'Iefte te Deerlijk voor onze jaarlijkse Kaas en wijnavond. Deuren gaan open om 19.00 uur . Iedereen van harte welkom. Ook aan de deur nog kaarten te bekomen. Op zondag trekken we dan naar Axel voor de 3-uurs cross. De defenitieve afsluiter van ons seizoen 2016.

 

Mikkola heerst in Zeeland

Onze rijders Mark Boot en Stefan Hage hebben op overtuigende wijze het Zeeuwse kampioenschap weten te winnen. Zo werd de MX1 en MX2-klasse gewonnen door de Mikkola-piloten. Knap werk heren.

 

Kaarten beschikbaar kaas en wijnavond

Op zaterdag 29 Oktober is het weer zover want dan hebben we opnieuw onze Kaas-en Wijnavond in zaal D'Iefte te Deerlijk. De kaarten zijn nu reeds te bekomen bij de piloten of bij het bestuur. Uiteraard zijn er steeds kaarten te bekomen aan de ingang.

Slecht nieuws voor Andy Haesevoets

Onze 125 cc-rijder Andy Haesevoets heeft het einde van het seizoen moeten missen met een schouderblessure die hij op school heeft opgelopen. Na twee weken bleef Andy pijn hebben zodat opnieuw richting dokter werd getrokken. Daar stelde men vast dat het schouderkapsel gescheurd is waardoor Andy eerst vier weken kine moet doormaken en dan geopereerd wordt. Inactiviteit wordt voorspeld van vier maanden. Wij wensen hem veel beterschap toe.

Paal in plaats van Vilvoorde

De VMCF laat weten dat er volgend weekend gereden wordt in Paal-Beringen en niet in Vilvoorde zoals vermeld stond op de kalender.